با سلام
دوستم بکلایت مانیتور با مشخصات عنوان شده خرابه و متاسفانه نتونستم پیدا کنم اگه شما جایی رو میشناسید یا میشه جایگزین کرد راهنمایی کنید ممنون.
سایت ها بررسی کردم نداشتنمنبع :Www.TamirKaran.ir
با سلام
دوستم بکلایت مانیتور با مشخصات عنوان شده خرابه و متاسفانه نتونستم پیدا کنم اگه شما جایی رو میشناسید یا میشه جایگزین کرد راهنمایی کنید ممنون.
سایت ها بررسی کردم نداشتنمنبع :Www.TamirKaran.ir
سه جمله برای دستیابی به موفقیت: ۱) بیشتر از دیگران بدان، ۲) بیشتر از دیگران کار کن، ۳) کمتر از دیگران توقع داشته باش...
درود
از بک لایت همه کاره خطی استفاده کنید
بدلیل اینکه ورودی درایور بین 9 تا 15 ولت هست خرابی بک لایت در این نمونه 0 میشودمنبع :Www.TamirKaran.ir
جناب میان آبی بک لایت همه کاره در سایزهای مختلف موجود هستند یا باید برش داد لطفاً یه توضیحی بفرمایید ممنونمنبع :Www.TamirKaran.ir
سه جمله برای دستیابی به موفقیت: ۱) بیشتر از دیگران بدان، ۲) بیشتر از دیگران کار کن، ۳) کمتر از دیگران توقع داشته باش...
بک لایت همه کاره در سایز های مختلف هستند و قابل برش هستند و از هر 3 ال ای دی قابل برش هستندمنبع :Www.TamirKaran.ir
جناب میان آبی ولتاژ بک لایت خود مانیتور از کجا باید تشخیص داد؟ موقع بار وبی باری متفاوته چطوری ولتاژ دقیق اندازه بگیرم؟ یه راهنمایی بفرمایید ممنون از توجهتونمنبع :Www.TamirKaran.ir
یک کاربر برای این پست سودمند از absharezo عزیز تشکر کرده اند: abady
اگر نمونه همه کاره نصب میکنید ازیک ولتاژ 15 تا 20 ولت استفاده کنیدمنبع :Www.TamirKaran.ir
با سلامن خمت شما
مهندس جان ولتاژ خروجی درایور مانیتور بیشتره چطوری باید کرلش کنم؟منبع :Www.TamirKaran.ir
نیازی به کم کردن نیست ، ببینید کجای برد ولتاژ مورد نیاز وجود دارد
معمولا بکلایت و برد های همه کاره ولتاژی بین 12 تا 20 ولت نیاز دارندمنبع :Www.TamirKaran.ir
مهندس یعنی هر جای برد ولتاژ دوازده داشت میتونم ازش استفاده کنم؟؟؟ مشکلی برای برد پیش نمیاد؟؟؟
- - - Updated - - -
مهندس روخود نوار بک لایت خازن تانتانیم هستش ولی ولتاژ و ظرفیت نداره از کجا میشه ولتاژ و ظرفیتش پیدا کرد ؟؟ اگه بشه همه ال ای دی خازن عوض کنم.منبع :Www.TamirKaran.ir
درود
بله میتونید از هرجای برد جهت اینکار استفاده کنید
البته باید پین on/off رو بروی برد اصلیتون پیدا کنید
نیازیبه تغییرات نیست
تصویری از برد درایور بک لایت همه کاره ترسال کنیدمنبع :Www.TamirKaran.ir
مهندس بک لایت همه کاره منظورتون همون ال ای دی های خطی هستند که در بازار هستند؟؟ یا نوع بک لایتش تفاوت داره؟منبع :Www.TamirKaran.ir
درود
بله ال ای دی همه کاره خطی
یه برد درایور همراهشه و نحوه اتصالش هم بروی برد نوشته شده پین هایی چون :
DIM
GND
VCC
EN
برای اینکه بشه توسط منو نور بک لایت رو کم و زیاد کرد باید پین dim رو بروی برد پیدا کنید و نصب کنید که البته اجباری در نصب نیست
گزینه 2 و 3 هم که مشخصه
گزینه EN پینی هست که با روشن شدن مانیتور یه پین 3.3 ولت فعال و با خاموش کردن ولتاژ قطع میشود که باید بروی برد پیدا و نصب کنیدمنبع :Www.TamirKaran.ir
ممنون مهندس دستتون درد نکنه
عکس برد مانیتور براتون میفرستم
ضمنا چهار سیم از برد خارج شده و به بکلایت رفته که دو تاش وسط راه بهم وصل شده و در واقع سه سیم به خود بک لایت رفته. یکیش یکیش gnd و یکیش VCC اونیکی ندونستم چیه شاید مال کم و زیاد نور باشهمنبع :Www.TamirKaran.ir
درود
در پست قبل کامل توضیح دادم چیکار باید بکنید با ارسال تصویر نمیشه چیزی رو مشخص کردمنبع :Www.TamirKaran.ir
یک کاربر برای این پست سودمند از MiAnAbY عزیز تشکر کرده اند: abady
مهندس این که شما می فرمایید که درایور همراهشه ال ای دی های خطی معمولی ندارن تو اکثر فروشگاهها گشتم فقط یه خط ال ای دی دوازده ولته بدون درایور.
این که شما می فرمایید بعنوان بک لایت همه کاره فروخته میشه وگرنه ای ال دی های خطی معمولی دو سیم بیشتر ندارن و بدون درایور
این بک لایت همه کاره هم فروشگاهها ندارن از کجا شما تهیه میکنید مهندس؟
ممنون
بازم شرمنده بابت زیاد شدن سوالاتمنبع :Www.TamirKaran.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)