سلام آمپلی موردنظر دوبار ماسفت تغذیه تعویض کردم سوزاند، روی لوکیشن مدار نوشته 55N خالی که روش 55NF06 نصب بود به نظر دوستان از جنس ماسفت هست یا از سیمپیچ یا غیره... 50N06 میتونم جاش بزنم؟منبع :Www.TamirKaran.ir
سلام آمپلی موردنظر دوبار ماسفت تغذیه تعویض کردم سوزاند، روی لوکیشن مدار نوشته 55N خالی که روش 55NF06 نصب بود به نظر دوستان از جنس ماسفت هست یا از سیمپیچ یا غیره... 50N06 میتونم جاش بزنم؟منبع :Www.TamirKaran.ir
یک کاربر برای این پست سودمند از morteza kh عزیز تشکر کرده اند: abady
سلام
بلافاصله میسوزه یا با کار کردن؟اگر میتونید جنس دیگه ای استفاده کنید.اگر به جنس مشکوکید میتونید جای زوج دیگه رو عوض کنید.در ضمن هر طرفی که میسوزه احتمال جریان کشیدن طبقه صوت مربوط به همون کانال وجود داره.باید قطعات رو بدقت چک کنید.منبع :Www.TamirKaran.ir
3 کاربر برای این پست سودمند از boyebaran عزیز تشکر کرده اند: abady,morteza kh,por-ali
تنها قرار گرفتن در شرایط سخت و فشار باعث پیشرفت شما در تعمیرات میشود.در گام اول به خودتان تکیه کنید.
دورد مهندس عزیز، نصب میکنم روشن سالم تحویل میدم ، میره ۱۰ دقیقه دیگر برمیگرده فیوز سوخته، ماسفت پریده، کلا ۲ ماسفت داره،منبع :Www.TamirKaran.ir
درود
بیشتر ماسفت ها تقلبی تو بازار است
اکثرا کار نمکینه .
باید ماسفت اصلی پیدا کنی اون باید وات بیشتر باشه
دستگاه جریان میکشهمنبع :Www.TamirKaran.ir
3 کاربر برای این پست سودمند از por-ali عزیز تشکر کرده اند: abady,MiAnAbY,morteza kh
دوستان گرامی : قبل از ایجاد پست لطفا مطالب آموزشی و قوانین را
مطالعه فرمایید : تا مشمول تذکر و اخطار نگردید .
حفظ نظم شرط اول سایت است .
قبلا از همکاری شما کمال تشکر را دارم
لینک زیر : آموزش صیحیح ارسال پست است . از این مطلب کمک بگیرید
https://www.tamirkaran.ir/forum/Tami...3/a-13385.html
پیرو فرمایش جناب پور علی اتصال در سیمکشی همون کانال رو هم در نظر بگیریدمنبع :Www.TamirKaran.ir
3 کاربر برای این پست سودمند از boyebaran عزیز تشکر کرده اند: abady,MiAnAbY,morteza kh
تنها قرار گرفتن در شرایط سخت و فشار باعث پیشرفت شما در تعمیرات میشود.در گام اول به خودتان تکیه کنید.
سلام ، برای تست یک ماسفت 50n06 جنس خوب نصب کردم ، روی اتومبیل خودم میخوام نصب کنم ببینم چطور میشود، جریان کشی ندارد، احتمال میدم بلندگوهاش خراب باشند ولی روی طاقچه هست روی اتومبیل خودم میبندم ، نتیجه را گزارش خواهم کرد با تشکر.منبع :Www.TamirKaran.ir
ردی اتومبیل خودم بستم درست بود به محض اینکه سوییچ را بستم ماسفت سوزاندمنبع :Www.TamirKaran.ir
اگر اسکوپ داری شکل موج رو بگیر درایو هارو حتما تعویض کن ۲تا a733 برای تست روی میز اگر منبع داری تا ۱۵ بالا ببر و شکل موج نگاه کن معمولا تا ۱۲ ولت مشکلی پیش نمیاد و فرق روی میز و ماشین ولتاژ هستش.به خاطر این میگم به جنس ربطی نداره که اگر شما باندها رو هم وصل نکنی فقط تغذیه بدی به امپ و مشکل داشته باشه میسوزه در مورد جریان کشی هم باید بگم اساتید اگر جریان کشی بعد تغذیه وجود داشته باشه امپ پروتکت میکنه لطفا اطلاعات غلط ندید با تشکرمنبع :Www.TamirKaran.ir
****به جای لعنت فرستادن به تاریکی شمعی روشن کن****
درود ، آمپلیو تحویل دادم ، درایورها راهم تعویض کرده بودم، فقط با بستن سوییچ یا قطع ریموت با برق اتومبیل ترانزیستورها خراب میشدند، با تشکرمنبع :Www.TamirKaran.ir
البته تنها تفاوت فقط ولتاژ نیست .بفرمایید امکان نداره سیم های rc هم در اثر اتصالیا داشتن ولتاژ باعث سوختن تغذیه بشن؟منبع :Www.TamirKaran.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)