خیلی ضد حال شد .............
خوشحال شدم که العان میرم بازار قطعات رو میخرم و میسازمش ..........
آخه علاقه زیاد به مدار و کیت های آموزشی دارم و آشنایی زیادی با قطعات و مونتاژ دارم ولی چیزی از این مدار بالا نفهمیدم داستان چیه .... اثلا ننوشتین قطعات لازمه چیه ؟؟؟؟
واسه عضویت 2 ساله فقط واریز نقدی کنم ؟؟؟ و فیش را اینجا ارسال کنم ؟؟؟
ممنون از دوستان
خیلی ضد حال شد .............
خوشحال شدم که العان میرم بازار قطعات رو میخرم و میسازمش ..........
آخه علاقه زیاد به مدار و کیت های آموزشی دارم و آشنایی زیادی با قطعات و مونتاژ دارم ولی چیزی از این مدار بالا نفهمیدم داستان چیه .... اثلا ننوشتین قطعات لازمه چیه ؟؟؟؟
واسه عضویت 2 ساله فقط واریز نقدی کنم ؟؟؟ و فیش را اینجا ارسال کنم ؟؟؟
ممنون از دوستان
سلام دوست عزیز
این کارهامثل ساخت کیت نیست این یک کارحرفه ایست نیازبه اطلاعات تخصصی دارد.موفق باشید
دوست عزیز ممنون از بابت راهنمایی اما
منظورتان از تخصص یا حرفه ای بودن در چیست ؟؟؟
یعنی من العان بخواهم از این مدار کپی بگیرم نمیشه ؟؟
یعنی نمیشه یک نفر اسامی قطعات بکار رفته را بگه و منم بروم بازار تهیه کنم و بعد مونتاژ کنم ؟؟؟
نذار دلسرد بشم لطفا مرا راهنمایی کنید بگو میتونی مطمئن باش که میتوانم فقط کمی حوصله میخواد که شما دارید مرسی
جهت عضویت در جمع تعمیرکاران بروی متن بالا کلیک کتید
به هیچ سوالی در پیام خصوصی پاسخ داده نمیشود لطف کنید از پرسیدن سوال در پیام خصوصی خودداری کنید و سوال خود را در بخش مورد نظر بپرسید تا در اسرع وقت رسیدگی شود
2 کاربر برای این پست سودمند از MiAnAbY عزیز تشکر کرده اند:
ممنون آقای میان آبی
فقط اگر ارتقا عضویت بدهم با توجه به توضیحاتی که نسبت به خودم دادم میتوانم مدار ها را بسازم ؟؟؟
میتوانید نمونه ای از یک مداری که برای یک کاربر فعال قرار میگیره ببینم ؟؟؟البته ببخشید فقط میخوااهم بدونم بعد از ارتقا عضویت براحتی میتونم برم بازار و قطعات معرفی شده را بخرم و مونتاز کنم و سپس جواب کار را بگیرم !!!!یا نه
حتما نسبت به ارتقا اقدام میکنم
چون زیاد وسایل برای تعمیر دارم
ممنون
دوست عزیز اینو بنده نباید بگم که شما میتونید بسازید یا خیر . ساخت این چنین مدارات نیاز به تجربه زیادی داره و همچنین کار با دستگاه پروگرامر برای برنامه ریزی میکروکنترلر ( که میتونید بدید بیرون واستون پروگرام کنند )
به هیچ سوالی در پیام خصوصی پاسخ داده نمیشود لطف کنید از پرسیدن سوال در پیام خصوصی خودداری کنید و سوال خود را در بخش مورد نظر بپرسید تا در اسرع وقت رسیدگی شود
3 کاربر برای این پست سودمند از MiAnAbY عزیز تشکر کرده اند:
والا جناب میان آبی عزیز
فرمودین اینجا میتونم یک نمونه دانلود کنم اما ندیدم
نمیدونم اون چیزی که مد نظرم هست را یا درست نتوانستم بگویم یا اینکه شما به اشتباه برداشت کردین
منظور من نمونه ای از یک مدار برای تست کسانی که میخوان تغییر عضویت بدند نیست ؟؟؟
که شامل اسامی و لیست قطعات - نقشه مدار چاپی و ... هست را میخواستم ببینم اینجا دارین چنین مواردی ؟؟؟ که مثلا منی که تازه کارم بتونم با این نمونه ها یاد بگیرم و تجربه کسب کنم
لطفا راهنمایی فرمایید
3 کاربر برای این پست سودمند از MiAnAbY عزیز تشکر کرده اند:
یک کاربر برای این پست سودمند از MiAnAbY عزیز تشکر کرده اند:
2 کاربر برای این پست سودمند از MiAnAbY عزیز تشکر کرده اند: